• Mesin Lujia
  • Rapier Looms kanthi kacepetan dhuwur
  • Shandong Lujia Mesin Co, Ltd
  • Lujia Partner

Napa milih kita

  • 36 taun pengalaman ngembangake lan manufaktur

  • Bakat 201--300

  • Kalebu area 10,0000 kaki persagi

  • Nilai produksi taunan luwih saka $ 100 yuta

  • babagan
Diadeg ing taun 1984, Shandong Lujia Mesin Teknologi Co, Ltd, perusahaan swasta gedhe, dumunung ing Ningjin County, Dezhou City, Provinsi Shandong, China. Spesialisasi ing manufaktur kabeh jinis Mesin Tekstil lan Spare sing kalebu mesin Mask / Lover shuttle / Rapier loom / Loob Dobby / Lovel Vuelt / Loom / Towel Loom / Tucking In Piranti / Mesin Garing / Mesin Nglereni Dhewe adhedhasar produk kualitas. rega rasional lan layanan sawise-sales, kita tundhuk semangat perusahaan "rajin, efisiensi lan inovasi lan perintis, akumulasi lan pangembangan". Perusahaan kita nyakup dhuwure 100.000 kothak persegi lan ana area bangunan 46,667 meter persegi. Ana 600 anggota staf sing kerja ing kene, kalebu 120 teknisi lan 30 manajer.